Våra samarbetspartners

Genom vårt samarbete med Ica Kvantum och Ica Hajen kan vi erbjuda er ett unikt erbjudande på mat. Du får erbjudandet vid incheckning.

Genom vårt samarbete med Ica Kvantum och Ica Hajen kan vi erbjuda er ett unikt erbjudande på mat. Du får erbjudandet vid incheckning.

Ska du köpa eller sälja husbil eller husvagn? Vincents är ledande i Sverige inom förmedling och försäljning av husbilar och husvagnar samt återförsäljare av Polar husvagnar. Hos Vincents hittar du alltid ett stort antal begagnade husbilar och husvagnar, samt fabriksnya Polarvagnar i lager. Besök Vincents vid Varberg Nord eller läs mer på www.vincents.se

En förening för camping- och stugföretagare i Halland, Göteborg och Bohuslän. Camping Västkust arbetar med att utveckla campingnäringen i regionen och som gäst vill anläggningarna erbjuda dig ett stort och varierat utbud av boende och aktiviteter.

Campingvarberg.se

Din campingguide i Varberg. På en och samma sida finns 9 campingplatser i Varberg. Anläggningarna är unika i sig och deras gemensamma nämnare är god service, närheten till hav och ett bra utbud på aktiviteter.

JOBBA HOS OSS

Just nu söker vi härliga kollegor till sommaren 2023!

Läs mer här!

 

Vi söker bland annat aktivitetsledare, receptionister, serveringspersonal, kökspersonal och restaurangansvarig.

 

Getteröns Camping är en av Hallands och västkustens största semesteranläggningar med 4/5 stjärnor och är belägen på en halvö 4 km från Varbergs centrum. Vi är en underbar camping med många glada och återkommande gäster, vi har även vunnit flera priser i "finaste camping" och "finaste husbilsplatser".

Vi har öppet från 21 april till 10 september 2023.
Vi har ca 420 campingplatser och 25 stugor. Vi erbjuder förutom camping och stugor även minigolf, barnklubb, yoga, utomhusgympa med instruktörer, restaurang & bar, lekrum, spelrum, utomhuslekar, hoppborgar och en grym service ibland vår personal.

BOKA

Vad roligt att du vill besöka Getteröns Camping! Campingen öppnar åter den 21/4 2023.

 

Varmt välkommen att boka din vistelse redan idag!

 

 

 

Eller kontakta oss direkt

Receptionen har stängt.

Telefon: 0340 – 168 85
E-post: info@getteronscamping.se

 

Tryck här för våra boknings- och betalningsvillkor.

HÖR AV DIG

Reception

Receptionen har stängt.

Telefon: 0340 – 168 85
E-post: info@getteronscamping.se

 

Brasseriet

Brasseriet har stängt.

Telefon: 0340 - 61 13 14

 

Tempo

Tempo har stängt.

Telefon: 0340 - 189 30

 

Post eller brev
Getteröns camping AB
Valvikavägen 3
432 93 Varberg