Vill du sommarens roligaste jobb?

Alla tjänster för säsongen 2023 är nu tillsatta, varmt välkommen med din ansökan för säsongen 2024.

Vi har många sökande varje år, så skicka in ditt cv med bild och personligt brev så snart du kan vi anställer löpande.

Receptionister

Som receptionist på campingen får du våra gäster att trivas och känna sig välkomna. Du är företagets ansikte utåt och är den första gästerna möter.
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat in- utcheckning av våra gäster, svara i telefon, hantera inkommande bokningar och tillsammans med övriga avdelningar se till att den dagliga verksamheten fungerar.
Vem är det vi söker?
Vi söker dig som tycker om att träffa människor, är service minded ut i fingerspetsarna och som fungerar bra under stress. Du skall vara en positiv person och vara beredd att ta dig an utmaningar! Du måste vara stresstålig och fungera bra i ett högt tempo, både under ensamarbete och i grupp. Ett krav är att du hanterar svenska och engelska obehindrat, för att kunna kommunicera med campingens gäster. Pratar du tyska så är detta meriterande.
Du måste kunna arbeta deltid under vår och höst samt heltid under högsommaren. Arbetet i receptionen startar i slutet av april och pågår till mitten av september då campingen stänger. Upplärning kommer att ske under april månad.
Getteröns Camping är en av Hallands största semesteranläggningar och är belägen på en halvö 4 km från Varbergs centrum. Vi har öppet från 21 april till den 10 september 2023.
Vi har ca 420 campingplatser och 25 stugor. Vi erbjuder förutom camping och stugor minigolf, barnklubb, yoga, utomhusgympa, restaurang & bar, lekrum, spelrum, utomhuslekar och en grym service ibland vår personal.

Ansökan

Vi vill att du skickar med:

  • Ett personligt brev
  • Ett CV (inklusive bild på dig)

Skicka ansökan till vår mailadress info@getteronscamping.se

Ange ”reception 2024” som ämnesreferens.

Krav: 18år.

Vår rekryteringsprocess

Ansökan mottages och hanteras av oss.

Vi hör av oss via mail om en du gått vidare i rekryteringsprocessen.

Du kallas då till intervju på campingen, Valvikavägen 3, 43293 Varberg. Anmäl dej i receptionen vid ankomst. Ha gärna med tjänstgöringsintyg från tidigare arbetsplats, om så finnes.

Barnklubb

I vår fantastiska barnklubb är alla barn välkomna från 4–12 år! Som aktivitetsledare har man stort ansvar över barnen. Man ska vara ordningsam, organiserad, planerande och tycka om eget ansvar. Barn är fantastiska, men kräver också stort engagemang och tålamod, därav är erfarenhet/utbildning meriterande. Som aktivitetsledare håller man i alla aktiviteter för barnen på dagarna under högsäsongen, här sätter bara fantasin gränser! Man kan göra allt från att pyssla, sjunga karaoke, ha filmkväll, baka, spela fotboll eller fiska krabba. Som ledare jobbar man två st tillsammans och ansvarar för planering och genomförande av aktiviteter. Känner du en kompis som du önskar jobba här med? Be han/hon också skicka cv och skriv med det! Detta jobbet är enormt uppskattat av både barn och föräldrar, så vi ser gärna att man har en brinnande glädje för att jobba med barn. Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas vid anställning.

Ansökan

Vi vill att du skickar med:

  • Ett personligt brev
  • Ett CV (inklusive bild på dig)

Skicka ansökan till vår mailadress info@getteronscamping.se

Ange ”barnklubb 2024” som ämnesreferens.

Krav: 18 år.

Lokalvårdare

Vi söker medarbetare till vårt städteam! Är du noggrann och gillar service? Sök då denna tjänsten som är ett varierande arbete med jobb både utomhus och inomhus. Vårt städteam är mycket uppskattat av våra gäster och nu behöver vi förstärkning under juni, juli och augusti med en 100% tjänst. Vi vill att du behärskar svenskan i tal, meriterande om du har tidigare erfarenheter och förstår hur viktigt renhållning och hygien är för en serviceanläggning.

Ansökan

Vi vill att du skickar med:

  • Ett personligt brev
  • Ett CV (inklusive bild på dig)

Skicka ansökan till vår mailadress info@getteronscamping.se

Ange ”lokalvårdare 2024” som ämnesreferens

Krav: 18år

 

Vår rekryteringsprocess
Ansökan mottages och hanteras av oss. Du får ett bekräftelsemail skickat till dig.
Vi hör av oss via mail om en du gått vidare i rekryteringsprocessen. Du kallas då till intervju.

Vaktmästare

Vi söker till sommaren 2023 vaktmästare att utöka vårt team med. Som vaktmästare har man gott kundbemötande med gäster och hjälper till med diverse saker. Arbetsuppgifterna består främst av att klippa gräs, se över renhållning och fastigheter samt utveckling av campingens utomhusytor. Man ska vara glad, social och trivas att arbeta ute samt både i lag och självständigt. Tjänsten är 70–100% och ligger främst under veckorna 28–31. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller faller det dej naturligt att lösa problem och vara fysiskt kreativ? Tveka då inte att söka denna tjänsten! Vi har många sökande varje år, så skicka in ditt cv med bild och personligt brev så snart du kan (vi anställer löpande). Vi har säsong mellan april-september och arbetstimmarna varierar efter överenskommelse däremellan. Eftersökt ålder: 15–35 år.

Ansökan

Vi vill att du skickar med:

  • Ett personligt brev
  • Ett CV (inklusive bild på dig)

Skicka ansökan till vår mailadress info@getteronscamping.se

Ange ”vaktmästare 2024” som ämnesreferens.

Restaurang

I vår alldeles nya restaurang Brasseriet söker vi nu glada och härliga sommarkollegor. Vi söker dej som önskar ett roligt sommarjobb med härliga kollegor och fantastiska kunder. Vi ser gärna att man har lite erfarenhet av ett liknande jobb tidigare, men inget krav – allt går att lära sig så länge vilja finns! Vi söker personal till servering, bar, kassa, kök mm, och som kan jobba april-september under varierande arbetstider. Att kunna ge bra service är a och o när man jobbar här!

 

Vi söker en resturangansvarig/köksansvarig
Här söker vi dej som gillar eget ansvar och utmaningar. Erfarenhet meriteras till denna tjänst! Du ska vara ordningsam, duktig och glad för mat och service. Detta jobbet sträcker sig från april-september med varierande arbetstider, tidsomfattningen beror på personens erfarenheter.

 

Vi söker kockar
Brinner du för mat så är du rätt person för oss! Vi kommer att ha en enkel meny med gott käk. Du ska ha en kock/köksutbildning, gilla eget ansvar och initiativ, samt vara social och stresstålig. Mat från köket kommer bland annat att vara pasta, hamburgare, fisch n chips, schnitzel. Kanske har du några egna idéer? Arbetstiderna kommer att variera men det kommer att vara heltid och vi söker flera kockar, det innebär att man måste kunna jobba både tidigt och sent, samt ha god samarbetsförmåga med sina kollegor. Detta eftersom det är viktigt att man har kul på jobbet och det är just det vi eftersträvar här!

 

Vi söker serveringsansvarig
Brinner du för service och att ge varje gäst en bra upplevelse? Älskar du att jobba med härliga kollegor och se till att allt flyter på? Då är du den vi söker. Vi letar efter en glad och social person som kan hålla i taktpinnen i serveringen, du ska se till att alla alltid vet vad dom ska göra och hur alla rutiner och uppgifter ska gå till, behöver någon hjälp ska du finnas till hands. Andra saker som faller på dej med serveringsansvar är bland annat: personalhantering (schema, sjukanmälningar), personaltrivsel, upplärning uppgiftsfördelning, stöd, bar- och alkoholansvarig när alkoholtillståndshavaren inte är på plats. Söker du efter något bra att ha på CV:t till framtiden så ska du söka denna tjänsten hos oss, varmt välkommen!

 

Brasseriet: 
Campingens nya brasseri kommer att bli centrumet för det nya hänget på campingen. Restaurangen ska genomsyras av härlig miljö att äta, dricka, spela spel och umgås med vänner på. Här är alla välkomna, både på två- och fyra ben. Brasseriet kommer att servera bra och enkel mat utan krångel! Det kommer vara högrevsburgare på svenskt kött, goda bake off pizzor, sallader och lite annat smått och gått så som fish n chips, pasta mm.
Personalen som jobbar på campingen och restaurangen är hjärtat i vår verksamhet och där vi lägger enormt fokus på trivsel och glädje. Att få arbeta med goa kollegor nära sig på alla nivåer på företaget är vad som gör just vår camping speciell.
Tveka inte att söka hos oss, vi ser fram emot just dej!
Läs mer här.

 

Ansökan

Vi vill att du skickar med:

  • Ett personligt brev
  • Ett CV (inklusive bild på dig)

Skicka ansökan till vår mailadress info@getteronscamping.se

Ange ”brasseriet 2024” som ämnesreferens.

Krav: 18 år.

 

 

Väder, vind & temperatur

Vad händer på Campingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.