Vill du sommarens roligaste jobb?

Tjänsterna inför säsongen 2024 är nu tillsatta.

Skicka in ditt CV tillsammans med en bild och ett personligt brev.
Vi anställer löpande och ser fram emot att just du ska höra av dig!

Receptionister

Som receptionist på Getteröns Camping är du ansvarig för att våra gäster trivs och känner sig välkomna. Du är företagets ansikte utåt och den första personen som gästerna möter vid ankomst. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera in- och utcheckning av gäster, hantering av bokningar, telefonsamtal, och att samarbeta med övriga avdelningar för att säkerställa att dagliga rutiner fungerar smidigt.

Vi söker en positiv person med stark servicekänsla och en passion för att träffa människor. Du bör vara duktig på att hantera stressiga situationer och ha en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Flytande svenska och engelska är ett krav för att kunna kommunicera med våra internationella gäster, och kunskaper i tyska är en merit.

Tjänsten är deltid under vår och höst, och heltid under högsäsongen. Arbetet börjar i slutet av april och pågår fram till mitten av september då campingen stänger. Utbildning kommer att ske under april månad.

Getteröns Camping är en av Hallands största semesteranläggningar och ligger på en halvö bara 4 km från centrala Varberg. Vi har 460 campingplatser och 25 stugor och har öppet från mitten på april till mitten på september. Vi erbjuder aktiviteter som minigolf, barnklubb, yoga, träning, restaurang och bar, spelrum, relaxavdelning och en fantastisk service från vårt personalteam.

Personalen som jobbar på campingen och i receptionen är hjärtat i vår verksamhet och där vi lägger enormt fokus på trivsel och glädje. Att få arbeta med goa kollegor nära sig på alla nivåer på företaget, är vad som gör just vår camping speciell.

Vi ser fram emot att just du ska höra av dig!

Ansökan

Vi vill att du skickar med:

  • Ett personligt brev
  • Ett CV (inklusive bild på dig)

Skicka ansökan till vår mailadress info@getteronscamping.se

Ange ”reception 2024” som ämnesreferens.

Krav: 18år.

Vår rekryteringsprocess

Ansökan mottages och hanteras av oss.

Vi hör av oss via mail om en du gått vidare i rekryteringsprocessen.

Du kallas då till intervju på campingen, Valvikavägen 3, 43293 Varberg. Anmäl dej i receptionen vid ankomst. Ha gärna med tjänstgöringsintyg från tidigare arbetsplats, om så finnes.

Barnklubb

Som aktivitetsledare är det viktigt att ha en hög grad av krativitet och ansvarskänsla för att kunna ge barnen en trygg och rolig upplevelse. Det är också viktigt att du är lyhörd och kommunicerar bra med både barn och föräldrar. Under helger och högsäsongen är det full fart i vår barnklubb och som aktivitetsledare är det din uppgift att planera och genomföra olika aktiviteter för barnen. Det kan vara allt från pyssel och bakning till fotboll och krabbfiske. Fantasin sätter gränserna och det är upp till dig och din kollega att se till att barnen har en minnesvärd vistelse hos oss. Vi ser gärna att du har en genuin passion för att jobba med barn och att du har en positiv inställning. Vi uppmuntrar dig också att vara kreativ och tänka utanför boxen för att ge barnen en minnesvärd semester. Att ha erfarenhet och utbildning är en fördel men det är inte ett krav för att söka jobbet. Åldrarna på barnen som brukar delta är runt 3-10 år och jobbet är både inomhus och utomhus. Så är du redo att ha pyssliga inomhusdagar när det regnar, eller att få en härlig t-shirtbränna vid krabbfisket, – då är detta ett “handen-i-handsken” jobb för dej!

För att säkerställa en säker miljö för barnen kommer vi att kräva ett utdrag ur belastningsregistret vid anställning. Om du trivs med att arbeta med barn och vill vara en del av vårt team, ser vi fram emot att höra från dig!

Ansökan

Vi vill att du skickar med:

  • Ett personligt brev
  • Ett CV (inklusive bild på dig)

Skicka ansökan till vår mailadress info@getteronscamping.se

Ange ”barnklubb 2024” som ämnesreferens.

Krav: 18 år.

Lokalvårdare

Gå med i vårt fantastiska städteam – ansök redan idag!

Har du ett öga för detaljer och en passion för kundservice? I så fall kan du vara det perfekta tillskottet till vårt team. Vi söker personal från april till septmeber. På våren är det deltid och på sommaren är det heltid. Som en del av vårt städteam kommer du att arbeta i våra stugor, servicehus, restaurang & personalutrymmen. Hygien har en viktig roll i våra gästers upplevelse och vårt städ-team är mycket uppskattat av våra gäster.

Vi söker dig som är noggrann, gillar varierande arbetsuppgifter och fungerar bra i ett högt tempo, både under ensamarbete och i grupp. Erfarenhet inom servicebranschen med kunskaper inom hygien och sanitet för en serviceanläggning är mediterande. Du måste kunna behärska svenska eller engelska i tal.

Städchef! Vi söker även någon som gillar att ta ansvar och ser till att gästernas upplevelse går över deras förväntningar. Vi söker någon på heltidsanställning året om. På denna positionen är du arbetsledare över städteamet. Du kommer att hålla i organisering, inköp, upplärning, städning, schemaläggning mm.

Ansökan

Vi vill att du skickar med:

  • Ett personligt brev
  • Ett CV (inklusive bild på dig)

Skicka ansökan till vår mailadress info@getteronscamping.se

Ange ”lokalvårdare 2024” som ämnesreferens

Krav: 18år

Vaktmästare

Vi söker efter vaktmästare för att utöka vårt team till sommaren 2024. Som en del av vårt team har man ett trevligt bemötande gentemot våra kunder och hjälper till med diverse uppgifter. Arbetet består huvudsakligen av att klippa gräs, underhålla, renhållning och fastigheter, samt utveckla campingens utomhusytor. Vi söker någon som är glad, social och trivs att arbeta både självständigt, samt i grupp. Tjänsten är 70-100% och löper främst från juni till augusti.

Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller har du en naturlig fallenhet för att lösa problem, ta ansvar och vara fysiskt kreativ? Tveka då inte att söka den här tjänsten! Eftersom vi får många ansökningar varje år, så skicka in ditt CV med bild och personligt brev så snart som möjligt (Vi anställer löpande). Vi har säsongsmässig verksamhet mellan april-september och arbetstimmarna varierar enligt överenskommelse. Åldersgruppen är mellan 16-55 år.

Utöver säsongsarbetare söker vi också efter en vaktmästare för en tillsvidare anställning.

Ansökan

Vi vill att du skickar med:

  • Ett personligt brev
  • Ett CV (inklusive bild på dig)

Skicka ansökan till vår mailadress info@getteronscamping.se

Ange ”vaktmästare 2024” som ämnesreferens.

Restaurang

Lediga sommarjobb på Brasseriet!

Vår restaurang Brasseriet söker glada och positiva kollegor inför sommarsäsongen. Vi uppskattar erfarenhet inom liknande arbete, men det är inget krav – med rätt inställning kan allt läras! Vi söker personal till servering, bar, kassa, kök och mer, som kan jobba mellan april och september med varierande arbetstider. Att leverera utmärkt service är avgörande på vår arbetsplats!

Sökes: Kockar

Om du brinner för matlagning, är du rätt person för oss! Vi kommer att ha en enkel meny med läckra rätter såsom pasta, hamburgare, fish n chips, schnitzel och liknande. Kanske har du egna idéer? Vi söker efter en kock som gillar eget ansvar och att ta initiativ, som är social och tål stress. Arbetstiderna kommer att variera mellan deltid under lågsäsongen och heltid under högsäsongen. Detta innebär att du måste kunna jobba sent och ha god samarbetsförmåga med dina kollegor. Ett bra samarbete krävs eftersom det är viktigt att vi har kul på jobbet, vilket är vår strävan här på Brasseriet!

Brasseriet – hjärtat på campingen

Campingens restaurang Brasseriet är hjärtat på campingen. Restaurangen ska genomsyras av en härlig miljö där du kan njuta av god mat, dryck och umgås med vänner. Alla är välkomna, både på två och fyra ben. Vi serverar god och enkel mat utan onödigt krångel, till exempel högrevsburgare, bake off-pizzor, sallader och annat smått och gott. Våra medarbetare är hjärtat i vår verksamhet och vi lägger enormt fokus på trivsel och glädje. Att arbeta med goa kollegor nära sig på alla nivåer på företaget, är vad som gör vår camping speciell.

Tveka inte att söka jobb hos oss, vi ser fram emot att höra från dig!

Ansökan

Vi vill att du skickar med:

  • Ett personligt brev
  • Ett CV (inklusive bild på dig)

Skicka ansökan till vår mailadress brasseriet.gc@gmail.com

Ange ”brasseriet 2024” som ämnesreferens.

Krav: 17 år.

 

Vår rekryteringsprocess
Ansökan mottages och hanteras av oss. Du får ett bekräftelsemail skickat till dig.
Vi hör av oss via mail om en du gått vidare i rekryteringsprocessen. Du kallas då till intervju.

Väder, vind & temperatur

Vad händer på Campingen

V27 erbjuder allt från After Beach till Barnklubb.

Piratdag för alla små campare under fredag 7 Juli och Cirkus på kvällen. Passa på att boka din plats och upplev Getterön!