Husvagn, husbil eller tält

Vi har tomter som passar både husvagn, husbil och tält. Våra 443 campingtomter med el är uppdelade på två områden. Ett större område som vi kallar huvudområdet och ett mindre område närmare havet som vi kallar ängen.

 

Vi har 19 specifika tältplatser som finns utspridda på området. De flesta av dessa platser är utan el. Våra tältplatser är inte bokningsbara, utan endast tillgängliga vid drop-in, däremot så har vi kombinerade husbil/tältplatser. Dessa markerade med en grå-rosa färg på kartan, de är djupa med smala platser, så där passar det utmärkt att så med husbil utan förtält, eller vanligt tält. Dessa är bokningsbara oavsett om man kommer med tält eller husbil och har el som ingår.

På campingområdet har vi fyra servicehus, varav 3 av dessa är nyrenoverade inför 2022. I servicehusen hittar ni kök, toaletter, duschar, tvättrum, skötrum, latrintömning. Vi har även en tömningsstation för fasta tankar. Här kan du tömma gråvatten och latrin samt fylla på färskvatten. Allt detta för att göra er vistelse hos oss så bra som möjligt.

Brandsäkerhet

Räddningstjänsten i Väst gick 2019 ut med ny information gällande uppställningsavstånd mellan campingekipage. De nya avståndsreglerna säger att det ska vara 4m mellan husvagn – förtält, detta för att minska spridning av eventuell brand. I och med detta har vi byggt om campingens samtliga platser så att de är större och håller kraven. För att göra det enkelt för dej som gäst att hålla rätt säkerhetsavstånd finns det två röda stenar på varje tomt, vilket husvagn och förtält ska placeras inom.
Som hel- eller långsäsongsboende hos oss rekommenderar vi starkt att man har testat sin gasol och fått den godkänd, innehar brandlarm och brandsläckare i både vagn och förtält. På vår platskarta kan ni se vart ni har närmaste brandsläckare, det finns såpass många att ingen ska vara längre än 50m från en släckare.
Tack för er hjälp i arbetet mot en säker och trygg camping!

Husbilsplatser

Vi har totalt 23 specialanpassade platser för husbil. Platserna är uppdelade på två områden. Det ena området ligger inne på campingen och det andra området ligger i anslutning till receptionen. Platserna är ca 50 kvm och har en stenbelagd yta för husbilen samt en gräsyta.Förtält är inte tillåtet på dessa platser. Men markis får lov att användas.

 

Platserna hyrs ut med el och har antingen kvällssol eller förmiddagssol. Bor man på våra husbilsplatser har man full tillgång till vår service och alla våra faciliteter.

 

På husbilsplatser får endast husbilar stå, ej husvagnar. På campingplatser får husvagn, husbil och tält stå – så länge de uppfyller avståndskraven!

JOBBA HOS OSS

Just nu söker vi härliga kollegor till sommaren 2022!

Läs mer här!

 

Vi söker bland annat aktivitetsledare, receptionister, serveringspersonal, kökspersonal och restaurangansvarig.

 

Getteröns Camping är en av Hallands och västkustens största semesteranläggningar med 4/5 stjärnor och är belägen på en halvö 4 km från Varbergs centrum. Vi är en underbar camping med många glada och återkommande gäster, vi har även vunnit flera priser i "finaste camping" och "finaste husbilsplatser".

Vi har öppet från 22 april till 11 september 2022.
Vi har ca 420 campingplatser och 25 stugor. Vi erbjuder förutom camping och stugor även minigolf, barnklubb, yoga, utomhusgympa med instruktörer, restaurang & bar, lekrum, spelrum, utomhuslekar, hoppborgar och en grym service ibland vår personal.

BOKA

Vad roligt att du vill besöka Getteröns Camping! Campingen öppnar åter den 21/4 2023.

 

Varmt välkommen att boka din vistelse redan idag!

 

 

 

Eller kontakta oss direkt

Receptionen har stängt.Öppettider idag: 09:00 – 12:00

Telefon: 0340 – 168 85
E-post: info@getteronscamping.se

 

Tryck här för våra boknings- och betalningsvillkor.

HÖR AV DIG

Reception

Receptionen har stängt.Öppettider idag: 09:00 – 12:00

Telefon: 0340 – 168 85
E-post: info@getteronscamping.se

 

Brasseriet

Brasseriet har stängt.

Telefon: 0340 - 61 13 14

 

Tempo

Tempo har stängt.

Telefon: 0340 - 189 30

 

Post eller brev
Getteröns camping AB
Valvikavägen 3
432 93 Varberg