Städrutiner

Vi har köpt in städmaterial samt satt in bakteriedödande medel i alla servicehusen. Vårt städteam arbetar kontinuerligt med att följa riktlinjer kring städning för att hålla våra gemensamma utrymmen så rena som möjligt. Vi städar de allmänna utrymmen flera gånger per dag. Vi har gett fler platser vatten/avlopp vilka nu utgör ca hälften av alla våra campingplatser, detta gör att belastningen i servicehusen minskar. Det finnas handspritshållare som också mäter temperaturen, vi håller på att bygga nya fina utomhuskök och utomhusduschar som också gör att trycket i servicehusen minskar. I servicebyggnaderna finns information om maxantal personer/yta som är enl. FHMs rekommendationer. Vi har byggt en incheckningsväntplats utomhus framför receptionen samt erbjuder en självincheckningstjänst. Men vi vill påminna om hur viktigt det är med individansvar, att vi alla försöker hålla rent samt att tvätta händerna ofta.

 

Bastu

Vi kommer att ha vår bastu igång precis som vanligt fredagar & lördagar kl 17-20 under lågsäsong, och under högsäsong varje dag kl 17-20

 

Vi ser fram emot den kommande sommaren och hoppas på att få se många återkommande gäster samt många nya gäster som kanske vill testa på campinglivet.

 

Har ni frågor är ni varmt välkomna  att kontakta oss på 0340-16885, alternativt på mail: info@getteronscamping.se

Bra att veta A-Ö

AKTIVITETSPROGRAM För barnklubben finns att hämta i receptionen eller att se på vår facebooksida samt på våra servicehus. Barnklubben är igång under högsommaren.
AVFALL Sopor slängs markbehållarna som finns vid servicehus A,B och C, se karta. I utslagsbrunnarna tömmes endast spillvatten. Glas, och grillkol/aska slängs i separata behållare.
BASTU En dam- och en herrbastu finns på campingen. För aktuella öppettider se fliken ”kontakt” med underrubrik ”öppettider”. Bastun är gratis.
BETALNING Av vistelsen sker på förhand via faktura eller i receptionen om detta är överenskommet. Förfallodatum står på fakturan. Vi tar ej emot kontanter i receptionen, endast kortbetalning eller swish.

OMBOKNINGAR Måste ske under nuvarande säsong.

BOM För att komma in på området krävs ett aktiverat bomkort. Dessa finns att hämta ut i receptionen. För korten tas en deposition för 50 kr.
BRAND I nödsituation: rädda först, ring SOS alarm på telefon 112 och kontakta receptionen, släck branden.
BRANDREDSKAP Finns utplacerade på området, se karta. Kontrollera var den närmaste finns.
BUSS Bussen stannar vid busshållsplatsen vid Temp. Turlista finns i receptionen och på www.hallandstrafiken.se
BÅT Getteröbåtarna går från midsommar fram till augusti från småbåtshamnen 1:a vik på Getterön och från Kungatrappan nedanför tullkammaren i Varbergs hamn. Tidtabell finns i receptionen.
CYKELUTHYRNING Cyklar kan hyras i receptionen. Hjälm finns att låna.
DUSCHAR För att få varmvatten i duscharna krävs ett aktiverat duschkort. 4 kr ger varmvatten i 2 minuter. För korten tas en deposition på 50 kr.
DEPOSITION för dusch och bomkorten återlämnas inte om korten är skadade, märkta eller ritade på. Överblivna duschpengar återbetalas.
ELFÖRBRUKNING ingår för dygnsgäster. För-/efter samt helsäsongsgäster betalar 2,3 kr per kwh. För att kunna se sin elförbrukning kan för-/efter samt helsäsongsgäster få en egen inloggning i receptionen. Med den kan gäster själva sätta på och stänga av sin el, även när de inte är på campingen.
FÖRBANDSLÅDA Finns i receptionen och i verkstaden.
FÖRLÄNGNING AV VISTELSE Om gäst önskar förlänga sin vistelse skall detta göras i receptionen och då betalas vid samma tillfälle som förlängningen. Getteröns camping garanterar aldrig att gäst kan förlänga aktuell plats. Detta därför att någon annan kan ha bokat platsen online eller per telefon.
HANDIKAPP Handikapps-vänlig dusch och toalett finns i servicehus A.
HJÄRTSTARTARE Finns i receptionen.
INCHECKNING Incheckning sker tidigast 15.00 på ankomstdagen. Om gäst vet om att de inte kommer att hinna checka in innan receptionen stänger måste denne kontakta campingpersonal och informera om detta.
KLAGOMÅL/SYNPUNKTER Vi tar gärna emot dina synpunkter så att vi kan bli bättre! Tänk på att meddela receptionen så fort ett problem uppstår så att vi kan åtgärda det. Klagomål som framförs efter hyresperiodens slut beaktas ej.

KONTANTFRI ANLÄGGNING Vi tar från och med säsongen 2018 inte längre emot kontanter.
KYLKLAMPAR Du kan byta dina kylklampar eller köpa färdig frusna kylklampar på mataffären Tempo.
LATRINTÖMNING Det finns möjlighet att tömma latrinbehållare i alla servicehus. Station för fasta tankar finns bakom servicehus C.
MINIGOLF Vår minigolfbana är öppen dagligen. Klubbor och bollar hyrs i receptionen.
NATTVAKT/JOURPERSONAL Bevaka området nattetid. Nattvakten nås på telefon 0340-168 85 Övrig tid nås jourpersonal (endast vid akuta ärenden) på 0340-168 85.
BOENDEENHET Endast 1 boendeenhet är tillåtet per plats
PLACERING AV VAGN Samtliga vagnar/husbilar skall backas in på tomterna, med eventuellt drag ut mot bokad gata och förtält+husvagn ska placeras inom de röda stenarna på respektive tomt. Det skall vara 4 meter mellan ekipagen. På våra husbilsplatser får endast husbilar stå, campingplatser är främst avsedda för husvagnar, men man kan stå med både tält och husbil där – förutsatt att man håller avståndsreglerna!
POST Postlåda finns vid Tempo och töms vardagar. Det går bra att eftersända post och den finns då att hämta i receptionen.
ADRESS Getteröns camping, Valvikavägen 3, 432 93 Varberg. (meddela tomt eller stugnummer)
SJUKVÅRDSUPPLYSNING För upplysning dygnet runt ring 1177.
STORLEK Vagnar och husbilar måste vara av storlek så att de följer campingplatsens avståndsregler. Om gäst bokat för liten plats kan campingen inte garantera att det finns annan plats att byta till.
SÄSONGSPLATS Se fliken ”helsäsong”.
SWISH Vi tar emot betalning via företags-swish 1234579892.
TAXI Varbergs taxi tel. 0340-165 00.
UTCHECKNING Sker senast 12.00 på avresedagen.
VÅRDCENTRAL I Varberg finns det två turistmottagningar. Vårdcentralen Västra Vall tel. 0340-482 100 och Neptunus kliniken tel. 0340-160 16.
WIFI finns på campingområdet och är gratis för campingens gäster, inloggningsuppgifter:

 

Getteron Camping Guest
Lösen: getteron1970

 

ÅLDERSGRÄNS Getteröns camping är en familjecamping och har därför en rekommenderad åldersgräns på 25 år. Undantag kan eventuellt medges av vår receptionspersonal.

JOBBA HOS OSS

Just nu söker vi härliga kollegor till sommaren 2022!

Läs mer här!

 

Vi söker bland annat aktivitetsledare, receptionister, serveringspersonal, kökspersonal och restaurangansvarig.

 

Getteröns Camping är en av Hallands och västkustens största semesteranläggningar med 4/5 stjärnor och är belägen på en halvö 4 km från Varbergs centrum. Vi är en underbar camping med många glada och återkommande gäster, vi har även vunnit flera priser i "finaste camping" och "finaste husbilsplatser".

Vi har öppet från 22 april till 11 september 2022.
Vi har ca 420 campingplatser och 25 stugor. Vi erbjuder förutom camping och stugor även minigolf, barnklubb, yoga, utomhusgympa med instruktörer, restaurang & bar, lekrum, spelrum, utomhuslekar, hoppborgar och en grym service ibland vår personal.

BOKA

Vad roligt att du vill besöka Getteröns Camping! Campingen öppnar åter den 21/4 2023.

 

Varmt välkommen att boka din vistelse redan idag!

 

 

 

Eller kontakta oss direkt

Receptionen har stängt.Öppettider idag: 09:00 – 12:00

Telefon: 0340 – 168 85
E-post: info@getteronscamping.se

 

Tryck här för våra boknings- och betalningsvillkor.

HÖR AV DIG

Reception

Receptionen har stängt.Öppettider idag: 09:00 – 12:00

Telefon: 0340 – 168 85
E-post: info@getteronscamping.se

 

Brasseriet

Brasseriet har stängt.

Telefon: 0340 - 61 13 14

 

Tempo

Tempo har stängt.

Telefon: 0340 - 189 30

 

Post eller brev
Getteröns camping AB
Valvikavägen 3
432 93 Varberg