Helsäsong på Getteröns Camping

Hur får man tag på en säsongsplats?

 

I mitten på hösten går vi igenom vilka säsongsplatser som blir uppsagda och ser då vilka som blir lediga för kommande säsong. Vi lägger då upp de lediga platserna på denna sidan med tillhörande information om varje plats (pris, storlek etc). I början på december (datum kommer ut här under hösten) så ringer man till oss och bokar den platsen man är intresserad av. Det är först till kvarn som gäller så det är bra att ha valt ut några alternativ på platser ifall man inte är samtal nr 1 och ens förstahandsval har hunnit bli taget. Är man en av de som får en säsongsplats så kommer vi att skicka hem ett kontrakt med mer information om vad som gäller vid säsongscamping hos oss.

 

Eftersom vi följer Räddningstjänstens krav om brandsäkerhetsavstånd mellan vagnarna är det viktigt att välja en plats som är tillräckligt stor för att husvagn, förtält och bil ska få plats inom den bokade platsen med korrekt avstånd till tomtgränsen. Då vi är i en ombyggnation av campingen för att implementera de nya reglerna är det bara delar av campingen som är i enlighet med brandkraven, det innebär att kravavståndet om 4m bara gäller på de ”nya” platserna. Hela campingen är färdigbyggd och godkänd med brandreglerna år 2022. Fråga gärna oss via mail info@getteronscamping.se efter stängning denna säsongen om vilken plats som passar just dej.

Allmän information

I många år har vi haft ett stort tryck på våra helsäsongsplatser. Detta är något vi tycker är helt fantastiskt! Men detta innebär för dig som gäst att det kan vara svårare att få en säsongsplats hos oss. Allt hänger på hur många platser vi får lediga inför kommande säsong. 210 utav våra 418 campingplatser är helsäsongsplatser. Dessa är markerade på vår platskarta med prickad ring runt platsnumret. Observera att platserna kan komma att ändras från säsong till säsong.

 

Som helsäsongsgäst hos oss får du ställa upp och nyttja din vagn från slutet av april till mitten av september. Priset för en säsongsplats varierar med storlek på platsen och om platsen har vatten och avlopp eller inte. Priset på våra helsäsongsplatser är exkl. el, du betalar för den el du förbrukar.

Lediga säsongsplatser för 2021!

Tyvärr är alla våra säsongsplatser för 2021 redan uppbokade, så vi har inga lediga säsongsplatser att erbjuda.

Brandsäkerhet kring säsongboende

Räddningstjänsten i Väst gick 2019 ut med ny information gällande uppställningsavstånd mellan campingekipage. De nya avståndsreglerna säger att det ska vara 4m mellan husvagn – förtält, detta för att minska spridning av eventuell brand. I och med detta är campingen under ombyggnad för att bredda våra campingplatser, detta innebär att säsongplatser kan komma att ändras eller plockas bort år till år. Vi kommer att vara klara med ombyggnationen till säsongen 2022, därefter gäller helt de nya brandreglerna om 4m till närmsta granne. Vi vill därför informera om att en säsongplats i år kanske inte kommer se likadan ut storleksmässigt till kommande år. Vänligen se bild nedan på hur man ska ställa upp sin boendeform, i år är det rekommendationer och från 2022 är det en förutsättning för att campa hos oss.

Pris för helsäsong 2020
ObjektPris
100kvm22 900kr
Vatten och avlopp890kr

OBS ändringar kring säsongsplatserna kan ske.

 

Vid frågor om säsongscamping mejla oss på info@getteronscamping.se eller ring 0340-16885 under våra telefontider.

BOKA

Vad roligt att du vill besöka Getteröns Camping! Campingen har öppet under perioden 23/4 - 12/9 2021. Varmt välkommen.

Eller kontakta oss direkt

Receptionen har stängt.

Telefon: 0340 – 168 85
E-post: info@getteronscamping.se

 

Tryck här för våra boknings- och betalningsvillkor.

BOKA

Vad roligt att du vill besöka Getteröns Camping! Campingen har öppet under perioden 23/4 - 12/9 2021. Varmt välkommen.

 

 

Eller kontakta oss direkt

Receptionen har stängt.

Telefon: 0340 – 168 85
E-post: info@getteronscamping.se

 

Tryck här för våra boknings- och betalningsvillkor.

HÖR AV DIG

Reception

Receptionen har stängt.

Telefon: 0340 – 168 85
E-post: info@getteronscamping.se

 

Brasseriet

Brasseriet har stängt.

Telefon: 0340 - 61 13 14

 

Tempo

Tempo har stängt.

Telefon: 0340 - 189 30

 

Post eller brev
Getteröns camping AB
Valvikavägen 3
432 93 Varberg