Helsäsong på Getteröns Camping

Helsäsongskölistan är stängd för säsongen 2024.

Från 1 Januari 2024 öppnar helsäsongskölistan inför säsongen 2025, välkommen med din ansökan.

Hur gör jag om jag vill ha en ledig helsäsongsplats 2024?

 1. Kolla ut vilken plats ni önskar hyra och som uppfyller våra krav för att ha säsongplats, dvs husvagnsstorlek och tältstorlek i jämförelse till platsens storlek.
 2. Anmäl ditt intresse till vilma@getteronscamping.se och skriv följande uppgifter:
  namn
  adress
  telefonnummer
  epost
  husvagnslängd inkl. drag
  önskemål/plats.
  OBS anmälan tas endast emot via epost och ej via telefon eller över disk i receptionen! Detta för att få exakt datum/tid till när önskemålet kom in, då trycket på våra helsäsongsplatser är så pass stort.

Efter anmälan kommer en faktura om 125kr att faktureras i kö- och administrativkostnad.

Vi ringer sedan till de anmälda i kronologisk ordning, får man ett samtal av oss och den lediga platsen passar önskemålen från gästen så bokas man in och ett kontrakt skickas per post.
Blir man inte kontaktad innan mitten på november så har våra helsäsongsplatser tyvärr gått åt till personer före i kön.

När alla helsäsongsplatser är tillsatta tas alla på kölistan bort och man får anmäla sig på nytt från och med 1/1-24 via epost vilma@getteronscamping.se

Pris för helsäsong 2023

ObjektPris
100kvm26450
Vatten och avlopp995kr
Pris/kvm utöver 100kvm145kr
Pris per kWh3,95kr

OBS ändringar kring säsongsplatserna kan ske.

Vid frågor om säsongscamping mejla oss på info@getteronscamping.se eller ring 0340-16885 under våra telefontider.

Allmän information

I många år har vi haft ett stort tryck på våra helsäsongsplatser. Detta är något vi tycker är helt fantastiskt! Men detta innebär för dig som gäst att det kan vara svårare att få en säsongsplats hos oss. Allt hänger på hur många platser vi får lediga inför kommande säsong. 180 utav våra 418 campingplatser är helsäsongsplatser. Dessa är markerade på vår platskarta med ett diagonalt streck. Observera att platserna kan komma att ändras från säsong till säsong.

 

Som helsäsongsgäst hos oss får du ställa upp och nyttja din vagn från slutet av april till mitten av september, se exakt datum i kontraktet. Priset för en säsongsplats varierar med storlek på platsen och om platsen har vatten och avlopp eller inte. Priset på våra helsäsongsplatser är exkl. el, du betalar för den el du förbrukar.

Brandsäkerhet kring säsongboende

Räddningstjänsten i Väst gick 2019 ut med ny information gällande uppställningsavstånd mellan campingekipage. De nya avståndsreglerna säger att det ska vara 4m mellan husvagn – förtält, detta för att minska spridning av eventuell brand. I och med detta har vi byggt om campingens samtliga platser så att de är större och håller kraven. För att göra det enkelt för dej som gäst att hålla rätt säkerhetsavstånd finns det två röda stenar på varje tomt, vilket husvagn och förtält ska placeras inom.
Som hel- eller långsäsongsboende hos oss rekommenderar vi starkt att man har testat sin gasol och fått den godkänd, innehar brandlarm och brandsläckare i både vagn och förtält. På vår platskarta kan ni se vart ni har närmaste brandsläckare, det finns såpass många att ingen ska vara längre än 50m från en släckare.
Tack för er hjälp i arbetet mot en säker och trygg camping!

Väder, vind & temperatur

Vad händer på Campingen

V27 erbjuder allt från After Beach till Barnklubb.

Piratdag för alla små campare under fredag 7 Juli och Cirkus på kvällen. Passa på att boka din plats och upplev Getterön!