Boende på västkusten

Några kilometer från Varbergs stadskärna finner du oss, Getteröns camping. Med bil, båt, cykel eller promenad tar du dig enkelt ut på den pittoreska halvön där vi håller till. Vägen hit slingrar sig förbi naturreservatet, småbåtshamnen och flygfältet för att sedan mynna ut i det lilla samhället.

Stuga på västkusten!

Upplev semestern till fullo på ett bekvämt och smidigt sätt i en av våra stugor som är placerade både nära havet och stadskärnan. Välj den stugtyp som bäst passar dina behov bäst, kanske en bokning av den klassiska campingstugan. Den mindre stugan, på 10 m², erbjuder den nödvändiga komforten och rymmer upp till tre personer med en liten uteplats perfekt för att njuta av morgonkaffet.

För dig som strävar efter maximal komfort utan att kompromissa under semestern passar en av våra trevliga premiumstugor utmärkt. Här finner du ett fullt utrustat kök med diskmaskin, induktionshäll, ugn och mikrovågsugn. En möblerad veranda och grill med havsutsikt och kvällssol ger en perfekt plats för att njuta av eftermiddagen när sällskapsspelet plockas fram i väntan på att grillen ska bli färdig.

Upplev camping på västkusten!

Camping

Letar du efter en semester som kommer skapa minnen för livet och inkluderar ljudet av havets vågor, känslan av sand mellan tårna, mjuka klippor, doften av tång och vackra naturupplevelser nära kusten? Då är Getteröns camping det självklara valet. Vi är belägen i en vacker sommaridyll precis intill havet med fem olika badvikar längs Getteröns kust. Varje vik har något unikt att erbjuda för hela familjen.

Vi erbjuder ett brett utbud av aktiviteter, hitta något som passar de bekvämligheter du önskar för din semester. Getterön ligger endast fyra kilometer från Varbergs centrum, och du kan enkelt ta dig dit med cykel eller till fots längs en gångbana, eller varför inte njuta av en avkopplande båttur över skäret med Getteröbåtarna direkt till Varbergs centrum.

Campingtomt

Upplev er campingsemester vid västkusten, där havet blir din granne och naturen öppnar upp för fantastiska upplevelser. Vår camping är omgiven av gyllene sandstränder, klippor, vacker natur och den friska doften av havstång. För naturälskare erbjuder Getterön en rikedom av vackra naturreservat, perfekta för avkoppling eller äventyr. Utforska de pittoreska sandstränderna för soliga dagar eller vandra längs klipporna och låt dig svepas med av det brusande havet.

Vår camping är inte bara en plats att bo på; det är en port till spännande aktiviteter. Oavsett om du föredrar vattenaktivitet, cykling eller bara att koppla av i en solstol, finns det något för alla. Missa inte de ljumna kvällspromenader längs stranden och klipporna samtidigt som man njuter av stjärnklara himlar över horisonten.

Tält

Uppleva traditionell camping i tält på västkusten. Från havet till vackra naturlandskap och solnedgångar, erbjuder västkusten en unik och fridfull campingmiljö. Njut av den enkla charm som kommer med att bo i tält och vara nära naturen.

Skapa minnen med din familj och vänner vid vår sommar-halvö på Getterön, varje dag erbjuder nya äventyr och möjligheter till avkoppling. Välkommen till en campingsemester fylld med havets brus och naturens vackra vyer.

Husbilsplatser

Utforska västkustens skönhet med din husbil och njut av en bekväm vistelse på våra husbilsplatser. Parkera på asfalt eller stenbelagt underlag med en grön gräsyta vid sidan av, där varje plats inkluderar 16 ampere ström för att säkerställa en smidig upplevelse.

Med närhet till havet, vackra stränder och klippor bara en promenad på 150m innan ni är framme vid havet och ni kan njuta av ljudet av vågorna. Känna den varma sanden mellan tårna och koppla av i en naturskön omgivning med ljumna klippor och slingande stigar längs med havets sida.

För dig som gillar extra komfort under semestern erbjuder vi större premiumplatser med ström, vatten och avlopp. Dessa platser ger dig mer utrymme för avslappnad kvällsgrillning och andra bekvämligheter som du kan önska för en avkopplande husbilssemester vid västkusten. 

Hos oss får du inte bara ett boende, utan en hel upplevelse. Låt barnen roar sig i vår barnklubb eller på hoppborgen eller någon utav våra två lekplatser. För de fyrbenta vännerna är Varbergs enda hundbad belägen precis nedanför campingen, på tredje: vik. Det finns en hunddusch utanför servicehus C för våra fyrbenta vänner att duscha i efter ett dopp i havet.

Vår bastu och spelrum ger möjlighet till avkoppling och skratt, medan boule och fotbollsplanen lockar till aktivitet.  Upplev spännande event i vår restaurang Brasseriet samtidigt som ni njuter av god mat och dryck i kvällssolen.

För er som älskar äventyr på semestern finns möjligheten att hyra SUP, spela minigolf, ta en cykeltur eller koppla av i vårt bubblande spabad. Ge din semester en extra dimension och skapa oförglömliga minnen hos oss!

Servicehus

Hos oss på campingen kan ni välja mellan fyra gulliga servicehus – A, B, C och det glödheta bastuhuset.
Inuti våra servicehus finner ni toaletter, duschar, tvättstuga, fullt utrustade kök med induktionshäll, mikrovågsugn, ugn. Ni finner även disk, kemtoa och till och med en utedisk i varje servicebyggnad.
I servicehus A finns även toalett- och duschutrymme för våra rörelsehindrade gäster, samt mysiga familjerum och ett härligt uterum med bord och stolar. Perfekt för de tältare som behöver lite mer plats under sina måltider.
För er som gillar att svettas, glöm inte att kolla in bastun i bastuhuset!

Aktiviteter på campingen

På campingen finns det en hel hög av härliga grejer som hela familjen kan roa sig med! Vi pratar hoppborg, hunddusch, spelrum, boule, fotbollsplan, och så mycket mer! För de coola äventyrarna finns det grym uthyrning av SUP, mountainbike, (el)cykel, och inte minst -spabad för den som gillar avkoppling på semestern!

Event

Spana in vår evenemangskalender för att upptäcka alla roliga grejer som händer under just er vistelse hos oss! Kalendern uppdateras löpande.

Barnklubb

Barnklubben är det sagolika stället där unga äventyrare möts och knyter nya vänskapsband. Här arrangeras en rad spännande aktiviteter som krabbfiske, filmkvällar, hoppa på hoppkudde, minigolf och pyssel – bara för att nämna några få. Varmt välkommen alla små campare!

Väder, vind & temperatur

Vad händer på Campingen

V27 erbjuder allt från After Beach till Barnklubb.

Piratdag för alla små campare under fredag 7 Juli och Cirkus på kvällen. Passa på att boka din plats och upplev Getterön!