Camping på västkusten

Camping

Med fem ljuvliga badvikar belagda längs skäret är till och med resan hit vacker! Med havet på ena sidan och den stilla naturen på andra. Fridfullheten infinner sig när du passerar vägskylten med Getterön på, sprider sig som ett bubbel i kroppen och det är nu du på riktig kan koppla av. 

Husvagn

Packa dina campingprylar och ge er ut på ett husvagnsäventyr längs Västkusten! Vi hjälper er att hitta den bästa platsen på campingen utefter era önskemål för er semester. Missa inte att utforska kustens smultronställen, smaka på de lokala delikatesserna och njut av det glittrande havet, den mjuka sanden och de guppiga klipporna.

Tält

Packa tältet och ge er iväg till Västkusten för en campingupplevelse utöver det vanliga! Här väntar havets brus, hisnande vyer och magiska solnedgångar på att förgylla din vistelse. Njut av att bo enkelt och naturnära – tältlivet är fullt av charm och lugn, perfekt för en avkopplande getaway.

Husbil

Sätt hjulen i rullning och ta friheten till nya höjder längs västkusten! Njut av hisnande solnedgångar över havet samtidigt som ni ger er ut på upptäcktsfärd på vår lilla paradis-halvö. Utforska det vilda landskapet och upplev naturens skönhet på nära håll. Njut av de vackra klipporna och mjuka sandstränderna samtidigt som ni lyssnar till havets vågor. Boka er husbilsplats idag och upplev västkusten på riktigt!

När du semestrar hos oss

I er vistelse hos oss ingår ingår mycket mer än bara ett boende! Allt från barnklubb, hoppborg, hunddusch, bastu, spelrum, boule, fotbollsplan, service dygnet runt, till olika happenings i Brasseriet och mycket mer! För den som vill upptäcka mer under sin vistelse kan man även hyra SUP, spela minigolf, hyra en (el)-cykel, hyra spabad med mera. Missa inte att spana in vår eventkalender inför erat besök på Getterön!

Brandsäkerhet

Räddningstjänsten i Väst gick 2019 ut med ny information gällande uppställningsavstånd mellan campingekipage. De nya avståndsreglerna säger att det ska vara 4m mellan husvagn – förtält, detta för att minska spridning av eventuell brand. I och med detta har vi byggt om campingens samtliga platser så att de är större och håller kraven. 

För att göra det enkelt för dig som gäst att hålla rätt säkerhetsavstånd finns det två röda stenar på varje tomt, vilket husvagn och förtält ska placeras inom.

Endast en boendeenhet är tillåten per tomt. Ekipaget ska backas in på platsen mellan de två röda stenarna, med draget ut mot bokad gata. Detta för att våra brandavstånd om 4m mellan husvagn-förtält ska uppfyllas.

Som hel- eller långsäsongsboende hos oss rekommenderar vi starkt att man har testat sin gasol och fått den godkänd, innehar brandlarm och brandsläckare i både vagn och förtält. På vår platskarta kan ni se vart ni har närmaste brandsläckare.

Tack för er hjälp i arbetet mot en säker och trygg camping!

Flygfoto över Campingen

Visste du att...

Upptäck en familjeskatt som har funnits i tre generationer.
Tillbaka till 1973 tog den Gunnar från Halmstad över rodret. Det året blev startskottet för den historia som fortfarande lever kvar idag.

Getteröns camping & Apelvikens camping såldes till Gunnar och hamnade i vår familjs händer sedan 1970-talet. Sedan dess har vi skapat vår egna historia.
 Vi är stolta att bära arvet vidare och öppna dörrarna för er att ta del av historien, där varje stund bär på en doft av förgångna tider och framtidsdrömmar. Idag finns endast Getterön kvar i familjens ägo och vi vill dela med oss av vår sommarparadis halv-ö tillsammans med er.

Välkommen hem, där familjekänslan är en kär del av campingen!

Fira midsommar på Getterön

Gör midsommar till en oförglömlig upplevelse på Västkusten! Dansa runt midsommarstången, njut av färska jordgubbar och delta i traditionella firandet, vilken midsommarupplevelse!

Hyr sup

Ge dig ut på havet och upptäck stand up paddleboarding (SUP). Glid över lugna vågor, utforska avskilda vikar och kom närmare naturen med varje paddeltag. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren paddlare, erbjuder havet en unik vy från din SUP-bräda. Hyr din SUP idag och låt havet bli din lekplats.

Ta Getteröbåtarna till stan

Gör din resa till centrum till en miljövänlig och pittoresk upplevelse. Ta en båttur som tar endast 10 minuter från Getterön till Varbergs centrum. Njut av den friska havsluften och den vackra utsikten medan du snabbt och bekvämt når stadskärnan.

Väder, vind & temperatur

Vad händer på Campingen

V27 erbjuder allt från After Beach till Barnklubb.

Piratdag för alla små campare under fredag 7 Juli och Cirkus på kvällen. Passa på att boka din plats och upplev Getterön!