Husbilsplats på västkusten

Husbilsplats

Upptäck den friheten med att campa längs Västkusten i din bekväma husbil. Upplev pittoreska solnedgångar över havet, utforska charmiga kustsamhällen och skapa minnen vid de vackra klipporna. Boka din husbil idag för en oförglömlig campingupplevelse längs Sveriges västkust!

Husbilsplats Premium

Uppgradera din campingupplevelse till våra premiumplatser. Asfalterade platser där husbilen ska placeras på med 16 ampere. Extra stor gräsyta att sola på, grilla, spela kubb eller bara avnjuta morgonkaffet på. Med nosen åt öster fångar man majoriteten av solens strålar från morgon till eftermiddag. Vatten och avlopp finns på varje tomt för minimalt med jobb på semestern. Med din husbil parkerad på vår premiumplats blir din vistelse en sofistikerad retreat där komfort möter enastående natur. Boka nu och låt oss skräddarsy din campingupplevelse längs den västkusten!

Välkommen till vårt husbilsparadis där alla faciliteter ingår för din bekvämlighet. Här kan du njuta av fullt utrustade platser, inklusive elanslutning med möjlighet att använda markis. I våra servicehus erbjuder vi bekväm tömning och påfyllning av vatten. För att tömma hela din fasta tank finns särskilda faciliteter utanför servicehus C. Du får tillgång till tömning och påfyllning av vatten genom en kod eller kort som tillhandahålls vid incheckningen. Duschtillgång är tillgänglig som extra tjänst, och vi tillåter endast markis på husbilsplatserna, inte förtält. Önskar man kunna ha ett förtält måste man boka en campingtomt. En boendeenhet är tillåten per tomt. Ekipaget ska backas in på platsen fram till den röda markeringen på platsen. Detta för att våra brandavstånd om 4m mellan husbilar ska uppfyllas.

För dig som gillar att utforska mer, spana in vårt utbud genom att hyra stand-up paddleboards (sup), spela minigolf, hyra (el)cyklar, eller koppla av i vårt spabad med mera. Vi strävar efter att göra din vistelse hos oss så minnesvärd som möjligt! 

Upptäck Varberg på två hjul

Utforska staden på två hjul. Upptäck Varbergs smultronställen och njut av stadens pulserande atmosfär. Hyr en (el) cykel idag och ge dig själv möjligheten att se mer och komma närmare staden på ett miljövänligt sätt. Upptäck staden på ett nytt sätt – upplev den på cykel!

Fira midsommar med oss!

Gör midsommar till en oförglömlig upplevelse på Västkusten! Dansa runt midsommarstången, njut av färska jordgubbar och delta i traditionella firandet, vilken midsommarupplevelse!

Nästa destination på semestern

 Här finner ni tips och inspiration till erat nästa stopp på semestern utefter era önskemål skräddarsyr ni semester som passar er bäst! Västkusten erbjuder allt från hav, klippor, sandstränder, skog helt enkelt massor av vackra idyller. 

Brandsäkerhet

Räddningstjänsten i Väst gick 2019 ut med ny information gällande uppställningsavstånd mellan campingekipage. De nya avståndsreglerna säger att det ska vara 4m mellan husvagn – förtält, detta för att minska spridning av eventuell brand. I och med detta har vi byggt om campingens samtliga platser så att de är större och håller kraven. 

För att göra det enkelt för dig som gäst att hålla rätt säkerhetsavstånd finns det två röda stenar på varje tomt, vilket husvagn och förtält ska placeras inom.

Endast en boendeenhet är tillåten per tomt. Ekipaget ska backas in på platsen mellan de två röda stenarna, med draget ut mot bokad gata. Detta för att våra brandavstånd om 4m mellan husvagn-förtält ska uppfyllas.

Som hel- eller långsäsongsboende hos oss rekommenderar vi starkt att man har testat sin gasol och fått den godkänd, innehar brandlarm och brandsläckare i både vagn och förtält. På vår platskarta kan ni se vart ni har närmaste brandsläckare.

Tack för er hjälp i arbetet mot en säker och trygg camping!

Väder, vind & temperatur

Vad händer på Campingen

V27 erbjuder allt från After Beach till Barnklubb.

Piratdag för alla små campare under fredag 7 Juli och Cirkus på kvällen. Passa på att boka din plats och upplev Getterön!