Upptäck

Getteröns
Camping

0
VACKRA VIKAR
0
Sandstränder
160
Meter till havet
12
minuter till stan

Några kilometer från Varbergs stadskärna finner du oss, Getteröns camping. Med bil, båt, cykel eller promenad tar du dig enkelt ut på den pittoreska halvön där vi håller till. Vägen hit slingrar sig förbi naturreservatet, småbåtshamnen och flygfältet för att sedan mynna ut i det lilla samhället.

Med fem ljuvliga vikar belagda längs skäret är till och med resan hit vacker!
Med havet på ena sidan och den stilla naturen på andra. Fridfullheten som infinner sig när du passerar vägskylten med Getterön på, sprider sig som ett bubbel i kroppen och det är nu du på riktigt kan koppla av.

På Getterön firar vi en traditionsenlig midsommar med kransbindning, dans runt midsommarstången till de klassiska sångerna. Vi vajar med Ingeborg, hoppar med grodorna och stampar till kanen. Schemat finner ni under aktiviteter.

Varmt välkommen att fira tillsammans med oss!

SOMMAR
KALENDER

Spana in allt roligt som händer i sommar i vår evenemangskalender! Det är allt från trollerishower, fiska krabbor, gruppträning med actic till trubadurkvällar och räkfrossa i vår restaurang Brasseriet.

Vinbärsviken även kallad fjärde vik är belägen 150m från campingen med sandstrand, klippor och två badbryggor. Från fjärde vik tar du dig enkelt till både tredje vik och femte vik med ett litet promenadstråk, några hundra meter.

Väder, vind & temperatur

Vad händer på Campingen

V27 erbjuder allt från After Beach till Barnklubb.

Piratdag för alla små campare under fredag 7 Juli och Cirkus på kvällen. Passa på att boka din plats och upplev Getterön!